1.4. | polévka: | Francouzská |
oběd č.1: | Krutí prsa na slanině, rýže, bar 1 | |
oběd č.2: | Jogurtové knedlíčky s horkým ovocem a smetanou 7 | |
2.4. | polévka: | Hrachová 1 |
oběd č.1: | Rybí filé na másle, brambory , bar 4,7 | |
oběd č.2: | Těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou 1 | |
3.4. | polévka: | Z ovesných vloček 9 |
oběd č.1: | Špagety po boloňsku sypané sýrem 1,7 | |
oběd č.2: | Bramboorvé knedlíky plněmé uzeným, kysané zelí 1 | |
4.4. | polévka: | Vývar s těstovinou 9 |
oběd č.1: | Vepřová kýta na smetaně, kynutý knedlík 1,3,7,9,10 | |
oběd č.2: | ||
7.4. | polévka: | Zeleninová 1,9 |
oběd č.1: | Zapečené těstoviny s uzeným masem, steril.okurek 1,3,7 | |
oběd č.2: | Špaldová krupice se staročeskou posýpkou 7 | |
8.4. | polévka: | Pohanková 9 |
oběd č.1: | Pečené kuřecí stehno, rýže, bar 1 | |
oběd č.2: | Bulgur s tuňákem černou čočkou a sušenými rajčaty, bar 4 | |
9.4. | polévka: | Kapustová s ajvarem 1 |
oběd č.1: | Bramborové šlížky s povidly a mákem přelité máslem 1,7 | |
oběd č.2: | Masová směs, bramboráčky 1 | |
10.4. | polévka: | Vývar s kapáním 9 |
oběd č.1: | Hovězí kostky po cikánsku, těstoviny 1 | |
oběd č.2: | Fazolové lusky na smetaně, vejce, brambory 1,3,7 | |
11.4. | polévka: | Drožďová 3,9 |
oběd č.1: | Přírodní řízek, bramborová kaše, bar 7 | |
oběd č.2: | ||
14.4. | polévka: | Drůbková s nudlemi 9 |
oběd č.1: | Čočka na kyselo, vejce, chléb 1,3 | |
oběd č.2: | Žemlovka s tvarohem a jablky 1,3,7 | |
15.4. | polévka: | Krupicová s vejci 3,7,9 |
oběd č.1: | Krůtí kostky po myslivecku, rýže, bar 1 | |
oběd č.2: | Zeleninové rizoto sypané parmezánem, bar 7 | |
16.4. | polévka: | Hrstková 1,9 |
oběd č.1: | Holandský řízek, brambory s máslem, bar 1,3,7 | |
oběd č.2: | Zeleninová placička, brambory s máslem, bar 7 |
17.4. | polévka: | Uzená s kapáním 9 |
oběd č.1: | Uzené maso vařené, dušený špenát, bramborový knedlík 1 | |
oběd č.2: | ||
18.4. | polévka: | |
oběd č.1: | VELKÝ PÁTEK | |
oběd č.2: | ||
21.4. | polévka: | |
oběd č.1: | VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ | |
oběd č.2: | ||
22.4. | polévka: | Rybí 1,4,9 |
oběd č.1: | Nudle sypané tvarohem, přelité máslem 1,7 | |
oběd č.2: | Grilovaná krkovička, pepřová omáčka, americké brambory 1,7 | |
23.4. | polévka: | Rajská s knedlíčky z ovesných vloček 1 |
oběd č.1: | Srbské rizoto sypané sýrem, bar 7 | |
oběd č.2: | Furmanské halušky(uzené,slanina,sýr,smetana) 1,7 | |
24.4. | polévka: | Fazolová 1,9 |
oběd č.1: | Smažený sýr, brambory, tatarská omáčka, kečup 7 | |
oběd č.2: | Smažený květák, brambory, tatarská omáčka, kečup 1,3,7 | |
25.4. | polévka: | Kmínová s kuskusem 1,9 |
oběd č.1: | Kuře na paprice, těstoviny 1,7 | |
oběd č.2: | ||
28.4. | polévka: | Špenátová 1,3,7 |
oběd č.1: | Plněná ryba, bramborová kaše, bar 4,7 | |
oběd č.2: | Kuřecí roláda, bramborová kaše, bar 7 | |
29.4. | polévka: | Selská 1 |
oběd č.1: | Vepřové výpečky, zelí, kynutý knedlík 1 | |
oběd č.2: | Tvarohový hřeben 1,3,7 | |
30.4. | polévka: | Z krůtích drobů s nudlemi 9 |
oběd č.1: | Míchaný guláš, rohlík, chléb 1 | |
oběd č.2: | Žampionové lasagně 1,7 |
Jidelní lístek vytvořila: Jitka Zábranská, vedoucí ŠJ
Jídelní lístek schválil: Mgr. Ladislav Michek, ředitel školy
Denně podáváme po jídle pití.
VŠECHNY POKRMY JSOU URČENY K PŘÍMÉ SPOTŘEBĚ BEZ SKLADOVÁNÍ!